Berekent AppartementDelft makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding ApartmentDelft is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Apartmentaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. ApartmentDelft bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Apartmentaanbieders in Delft vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Apartment in Delft. Een Apartmentaanbieder kan gratis een Apartment plaatsen in Delft. Huurders kunnen ook gratis een Apartmentoproep plaatsen in Delft, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Apartment in Delft, huurders kunnen ook reageren op Apartments in Delft. Op www.appartementdelft.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op ApartmentDelft of te reageren op een advertentie van een Apartment in Delft.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Apartment kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Delft, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Delft kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Apartmentaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

ApartmentDelft raadt je aan om vooraf te vragen aan de Apartmentaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je het Apartment afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

All FAQs